Første solopgang

11.februar '06

 

J.Abildtrup

Kontakt ¦ Links

  Februar 2006  

 

 

11. februar 2006

 

Så kom solen over horisonten for første gang siden engang tilbage i starten af november.

Det var jo selvfølgelig et kig værd og godt pakken ind kørte Margit, Sonny og jeg ud til store radar for at overvære denne store begivenhed.

 

 

Det var nu månen der bød os velkommen på denne HUNDEKOLDE dag. Ja, der var nu ikke ordet, for søren hvor var det koldt.

 

Margit og jeg havde taget vores fotostativer med derud, for rigtig at kunne få "BILLEDET" men det var så kold, at jeg måtte tage kameraet ind på maven jævnligt, for at det ikke skulle rende tør for batteri.

 

Det tog sin tid, men så endelig meldte solen sin ankomst med en enkelt stråle, der skar sig gennem kulden og sneen gengælde dens velkomst med et orangeskær. Det var specielt at stå der og se noget, som man tager som en selvfølge når man bor i Danmark, sol står op og sol går ned - men ikke her på Thule.

Det er vildt at tænke på, at disse kanter ikke har set solen siden november. Heldigvis er det sket nu og om 2 måneder er den her, solen, i døgnets alle 24 timer.

 

Efter at have fået nogen billeder af den opstående sol, var det tid til en optøning. Mine fødder var følelsesløse og mine hænder så røde af kulde, at man skulle tro at de var blevet kogt. Efterhånden som varmen kom tilbage gjorde storetæerne så ondt, at jeg troende at de havde fået forfrysninger. En kop varm kjeg nyde synet af solen der næsten slap horisonten.

 

Inden turen gik tilbage til basen, var vi lige en tur rundt om Radaren, for at tage et par billeder af den tilfrosne fjord, bræerne og ikke mindst den lysende måne!

 

Nu er vi tilbage på basen og mørket har igen sænket sig over Thule. Her er stille i barakken og jeg er så småt også på vej i seng. I morgen er det søndag...- endnu en fridag - hvor er det dejligt at tænke på!

Go' nat og sov godt!

 

26. februar 2006

 

Nå, skal det storme eller ej????? - ja, det er et godt spørgsmål, for nu har vi ventet STORMEN i snart 4 dage og det er ikke blevet til andet end noget små pusten.

Temperaturen her på Thule er helt oppe på - 5 grader og der som regl tegn på STORM...- men tilsyneladende er det heller ikke i dag, den kommer!?!

 

Har snakket med Mette over Skype og er nu på vej i Dining Hall'en for at få noget middagsmad, inden jeg klokken 13.00 skal PUMP'e sammen med Caroline. I dag er det kun os to der kører klassen og håber selvfølgelig det kommer til at gå rigtig godt...- der er stadig nogen småfejl her og der, men at skulle huske 10 tracks udenad, er altså også lidt hårdt på kun 3 uger.

 

Hvis den interesseret læser vil vide noget mere om Body PUMP kan du klikke HER!

Personligt synes rigtig godt om konceptet, at styrketræne til musik - for mig er det mere motiverende og musikken hjælper en igennem styrketræningen på en helt anden måde, end hvis jeg sad i en træningsmaskine.

 

Thule Air Base er det officielle nordligste sted i verden, hvor instruktører er blevet uddannet i Body PUMP - beviset er HER! Det var nogen hårde dage i januar, nærmere bestemt 3 dage på fuld skrue.

Det gjorde ondt i hele kroppen!!!

Her er der nogen flere situationsbilleder fra PUMP i sneen!

 

John, Danni og Caroline med PUMP-stængerne - Danni, Morten, Lisa, Thulehunden og Caroline.

 

Du gamle måne

Nu kom solen på sit højeste!

Body PUMP (lånt billede)

John Quist, Fitness dk i DK

 

 

Gør verden til et bedre sted ...- start dagen med et smil!