Eftermiddagssol

over Brabrand Sø

Januar 2005

Foto af J.Abildtrup

 

  Januar 2006  

 

 

1. januar 2006

 

Årets første dag og jeg ligger i sengen med halsbetændelse...- ja, hvor uheldig har man lov at være - det er anden gang inden for 2½ måned. Hvis jeg skal finde noget positivt i det, så virke det til, at det denne gang ikke bliver så slemt som i oktober, men slemt nok!

Det er rart at være tilbage i DK på en 4 ugers ferie - og denne gang regner jeg med at have tid til at det jeg nu skal nå.

 

2. januar 2006

 

Mette ringede i dag efter være kommet hjem fra skiferie med hendes forældre i Østrig.

Desværre er halsen ikke så god og hun må lige vente et par dage inden vi igen kan ses - ØV!

 

4. januar 2006

 

Nu er jeg snart en gift mand!!!!!!!!!!!!!!! - ja, hvor kom det fra?

Jeg har i dag spurgt om Mette ville gifte sig med mig. På en lille gåtur ved Moesgård Strand lagde jeg mig på knæ og sagde de berømte ord; "Mette, vil du gifte dig med mig?

Uden tøven sagde hun; "Ja" - men i samme åndedrag kom hendes overraskelse til udtryk gennem ordene; "tør du virkelig det...- Nu hænger du på mig!!!"

 

Ja, det er lidt vildt, men det er en tanke, som jeg har haft i snart 8 måneder nu og jeg kan sgu' ikke helt leve uden hende. Nu er jeg glad for at skulle dele mit liv sammen med hende og med alt hvad det tager med sig!

 

13.-16. januar 2006

 

Forlænget weekend hos Steffen i Schweiz. Steffen bor i Zürich, hvor han arbejder med noget i retningen af software-supporter i Schweiz´største bank. Han har været udenlandsdansker i snart 6 år, men vi har en tradition, hvor vi mødes én eller to gange om året, og i år tog jeg så ned til ham.

 

 

Zürich by var indhyldet i en suppe af tåge, så Steffen foreslog, at vi tog op i højderne. Og se lige hvor lækkert her var! Da jeg ikke står på ski med mit dårlige venstre knæ og Steffen havde ondt i ryggen, besluttede vi at afprøve pisterne med snesko.

 

Det gik fantastisk og mens den sydelig sol bearbejde vores blege hud, fik resten af kroppen motion for alle pengene. Jeg kan stærk anbefale, hvis men ikke er vild med alpint skisport, at spænde et par snesko på fødderne og springe lifterne over, og i stedet gå op til toppen!

 

23. januar 2006

 

   

 

Danmark er dækket af et islag og jeg har været ude med kameraet. Mette er på arbejde, så jeg har hele dagen for mig selv, og så er det jo snart retur til Thule. Det er ellers ikke fordi min fornemmelse i maven er alt for god i forhold til at vende tilbage til "Galehuset" Thule!!!???

 

Nå, men det kan ikke være anderledes, men turen i islandskabet gjorde godt og her er nogen af mine indtryk.

 

Det sneer

Smuk udsigt fra stuevinduet

Glasmosaik i Zürich

Alpestemning

Steffen og jeg på toppen

Gondolen tager vi tilbage

Isslag på en gren

 

 

Gør verden til et bedre sted ...- start dagen med et smil!