F

O

T

O

 

0

6

Kontakt ¦ Links

December 2006

 

 

10. december 2006

 

Der er dømt total JULEHYGGE i det lille hjem på Hougårdsvej 11.

Der er blevet pyntet og laver dekorationer det meste af eftermiddagen, men først stod den på jule-rengøring...- og huset fik den helt store omgang.

Det er dejligt at sidde her, bagefter, og kigge sig omkring og jeg må indrømme at endelig er julestemningen ved at nærme sig.

 

Der har været fart over feltet hele november måned og apropro, så kan jeg bryste mig med en ny titel. Jeg har nemlig bestået Del-A eksamen i Idrætsfysioterapi.

Absolut fantastisk, da det virkelig har været en hård fødsel med alt for lidt tid til forberedelse og manglende motivation, da jeg har haft så meget andet interessant på beding.

 

Efter et hus-kiggeri i Silkeborg i går, kørte vi forbi en juletræsplantage og fældede vores første fælles juletræ. Jeg har i dag fået den på fod og sat lys på. Lysene er de samme som blev brugt i æresporten på terrassen til vore bryllup. En dejlig tanke og der var både bølge og kys, da Mette tændte det her til aften.

 

Der har også været gang i dette års Julekort, men jeg har ikke lige nået endnu at få dem sendt, så jeg vil kun afsløre kortenes motiver.

 

 

Ikke mere for i dag, da Mette snart er færdig med aftensmaden! Velbekomme!

 

17. december 2006

 

3. søndag i advent og jeg har siddet foran computeren HELE dagen. Ikke mindst fordi jeg har forberedt Indexsiden for Årets Foto 2006 på Thulehunden.

 

I mandags kom Julekort 2006 ud til familie og venner, og jeg fik købt 3 ud af de 4 julegaver jeg skal give væk i år. Mette har været afsted i dag på julegaveindkøb og fik købt dem alle sammen inklusiv min - men jeg må jo vente som alle andre 1 uge endnu!

 

20. december 2006

 

Ja, der er ikke noget der stå stille - nu er vi ved at købe hus i Silkeborg. I morgen skal vi snakke med egendomsmægleren angående køb af huset her til højre.

Det går stærkt! I lørdags kiggede vi på huset 2. gang. Søndag gav vi et bud og mandag forhandlede vi os frem til en pris.

Det er for vildt og da jeg ringede til Mette, var det eneste hun kunne sige var "Ja...- ja, hvad skal jeg sige? Jeg har jo ikke købt hus før!" Nej det har jeg heller ikke og ja, det er sgu' lidt stort. Tænk at få sit egen matrikkel. Klik på linket under billedet og se nogen flere billeder!

 

I dag vejret skønt med sol og ingen vind, som står i kontrast til det våde vejr vi har haft de seneste 2 uger. Brabrand Sø er gået over sine breder. sne er der ikke noget af og det lader heller ikke til, at vi i år skal have en hvid jul!

 

 

24. december 2006

 

Så har Julefreden også kommet til Brabrand...- og den første jullegave er pakket ud. I går fik vi vores nye seng, med de nye madrasser, som vi har ventet på så længe. Hvilken fryd og der er blevet sovet igennem i nat.

I går var vi også til risengrødsspisning hos Trine (Mettes storesøster). Jeg fik mandlen og Mette vandt en lille julequiz, vi havde rundt om bordet.

Vi er tidligt oppe i dag, da vi skal rundt til nogen venner og lidt familie, inden vi skal til frokost i Ebeltoft, hvor vi skal holde jul sammen med Mettes forældre.

 

Rigtig  fra Thulehunden!

 

 

Vores 1. juletræ

Alternativ adventskrans

"Vores" kommende bolig

Udsigt med fodbad

 

Til Julekort 2006

 

Gør verden til et bedre sted ...- start dagen med et smil!