F

O

T

O

 

'0

 6

 

J. Abildtrup

Kontakt ¦ Links

November 2006  

 

 

6. november 2006

 

Det er blevet lygtetændingstid og efteråret har for alvor sat sit præg på naturen...- og på mig.

Allerhelst ville blive liggende under dynen, når det hyler og tuder udenfor! På den anden side er det jo hyggeligt med sterinlys over hele stuen og hygge under tæppet.

 

Jeg har fri i dag mandag, da jeg har været på wekendvagt lørdag og søndag på sygehuset. Det er nu så hyggeligt at være på vagt i weekenden, skønt der er travlt.

Mette er på Grønland. Hun blev kaldt ekstraordinært derop i fredags og kommer hjem i dag hvis alt går vel. Jeg har lige snakket med hende i telefonen og flyet fra Danmark er 50 minutter forsinket, og derfor tror hun ikke, at hun når det første fly til Tirstrup. Måske komme hun slet ikke til Århus i aften...- øv bøv...- men det kan tiden jo kun afslører!

 

Det er rigtig efterårsvejr i dag med en frisk vind fra vest og overskyet. Det gør nu ikke noget, da jeg hygger indendøre, med lidt hjemmeside og en varm kop the. Nu har jeg jo været alene hen over weekenden, så der skal også ryddes lidt op OG vaskes op, inden min dejlige kone kommer hjem, måske i aften!

 

12. november 2006

 

RØMME - RØMME - HOST - SPRUT- A A A AAA ATJUUUUUUU! Influenzaen er over mig, skønt jeg har kæmpet imod i en uge nu. 

Ja, det har jo sine grunde og en medgivende fakta er stress. Der er sgu' meget at lave på arbejdet og om 14 dage sidder jeg til eksamen i Idrætsfysioterapi, hvor min forberedelse godt kunne have været mere optimal.

 

I dag er det søndag og i går aftes kom jeg fra KBH. efter at have gennemført det sidste modulkursus, Hofte og lyske, fra fredag eftermiddag til lørdag aften. Jeg var lige en tur forbi Slagelse svømmehal på hjemvejen, hvor Mette er til DM med sine U-12 spillere. Jeg var ikke mange sure sild værd og kørte ret hurtigt igen.

 

Et lyspunkt i alt elendigheden er, at Mette og jeg var i Idémøbler fredag formiddag og købte en ny seng.

Desværre kan vi først få den leveret i uge 50, men tanken om at vi får 20 cm. mere at brede os på, gør ventetiden mindre træls – det bliver SÅ fedt.

 

Læs mere om Idé Møblers tilbud på Nocture madrasser på linket HER!

 

Efteråret suser derudad, på godt og ondt og her er nogen billeder fra morgenstemningen ved Brabrand sø.

 

 

16.november 2006

 

Så har jeg været ude og kigge på hus sammen med Mette. Jeg kom ved et tilfæle til at se dette charmerende hus i Ugeposten, Silkeborg på arbejde og tog det straks med hjem. Mette var venlig stemt og vi aftalte tid med mægleren. Med os havde vi Arne og mor. Vi vidste godt, at huset trængte til en ordenlig omgang - det kan man se ud fra billederne, men da vi så tog huset i nærmere øjesyn blev alle en smule overraskede.

 

Der var flere sætningsskader i husetsydermure og indenfor var der flere steder, hvor fugt havde lavet skjolder på vægge og lofter. I køkkenet var loftet ved at falde ned grundet i et vandproblem på førstesalen. Da vi kom op på 1. salen stod der på gulvet i det ene af værelserne et børnesobbebassin, som var over ½ fyldt med vand. Taget var total utæt og da Arne kiggede ind i skunken og jeg spugte om han kunne se noget, sagde han; "Jeg kan se ud!" Ja, tak skal du have - huset er fantastisk charmerende og der der gode muligheder for at gøre det til et fedt hus...MEN det kræver som minimum et helt nyt tag og overetage grundet i det utætte tag. Ærgeligt men det er simpelhen for dyrt efter husets stand taget i betragtning.

 

Vi er blevet en lille smule klogere på det at skulle købe hus, som vist er det mest positive ved dette husbesøg!

 

19. november 2006

 

Søndag og årets første julefrokost er overstået. Tømmermændene har nu ikke plaget mig betydeligt, men lidt mat i sokkerne er man vel altid! Julefrokosten var med gutterne fra FY98x (medstud. fra fys. skolen) som altid er her i november og et glædeligt gensyn. Årets for-arrangement var et beøg på Århus Kunstmuseum, ARoS, hvor der i øjeblikket udstilles racerbiler gennemtiderne. Vi var alle meget begejstret for kigget hvor der var samlet biler fra året 1963 frem til 2002 verdensmesteren, Michael Schumachers røde Formel 1-racer, Ferrari F2002. Det er imponerende at være så tæt en ting der kan køre med flere 100 km/h. og samtidig skræmmende, når man tager deres konstruktioner i nærmere øjesyn, hvor spinkle kulfiber konstruktioner forbinder "skroget" med de 4 hjul.

 

Efterfølgende var der cognac-smagning og 6 retters menu hos Rasmus i Skejby. Jeg kommer aldrig til at kunn lide denne drik, men ned kom det med en diskret grimasse, alt i mens vi fik læst op fra en "kender"-bog om de forskellige smags- og duftvarianter der karakteriserede den en for en. Jeg synes de luftede alle af sprit og smagte af sprit, og som brandte hele vejen ned gennem halsen!

Det blev alligevel til en rigtig god aften indtil kl. 02.30. Jeg glæder mig allerede til næste år!

 

24. november 2006

 

Jeg er i dag blevet fastansat på Silkeborg Centralsygehus på 37 timer.

 

26. november 2006

 

Det er dagen derpå.

I går tog jeg afsted fra Århus kl. 6:45 for at være i Odense til kl. 8:30, til den "store" eksamen i Idrætsfysioterapi. 30 minutters forberedelse og 20 minutters eksamination gik alt for hurtigt, men godt, da jeg efter yderligere 7 minutters ventetid, kunne modtage eksaminatorenes lykønskninger med et bestået resultat.

Jeg var lettet, da jeg virkelig havde frygtet den praktiske prøve! Jeg har ikke forberedt mig optimal, så det er virkelig fedt at blive bestyrket i, at der er nogen ting som bare sidder på rygmarven.

Efterfølgende var der 3½ times skriftlig eksamen. Et drøjt hug med udfordrende spørgsmål og finurlige ordstillinger. Det gik, men jeg må vente til uge 49, før der foreligger et resultat.

Hvis den også er bestået har jeg Del A-eksamen i Idrætsfysioterapi.

 

På hjemvejen hentede jeg Mette fra toget i Middelfart, hvor vi besøgte Käthe, Christian og lille Karla. En lang og oplevelsesrig dag blev afsluttet omkring midnat i Århus. Z ZZZZZ  zzzzzzz!!!  

 

Helt nye lygter ved indgangen

Blade, har vi nok af!!!

The er godt for halsen...

En Skarv letter

Skug ikke "hunden" på hårene

Ferrari F2000

Logo for Dansk Idrætsfysioterapi

 

 

Gør verden til et bedre sted ...- start dagen med et smil!