G

R

A

F

I

K

'0

 6

 

J. Abildtrup

Kontakt ¦ Links

Oktober 2006  

 

 

29. oktober 2006

 

Jeg kan vist roligt konstatere, at det er ved at være en rum tid siden, jeg sidst var herinde på hjemmesiden og skrive et par ord - OG det er der selvfølgelig en god grund til. Bryllupet er nu veloverstået og jeg glædes stadig den store dag, hvor jeg fik min Mette. dagen var fyldt med glæde og store smil, som kan ses på de mange fantastiske billeder fra dagen. Kig forbi bryllupsportalen og se de mange billeder i fotoalbummet.

 

Efteråret er kommet til Danmark og selvom der ikke berette så meget på siden her, så går jeg stadig ture med kameraet - jeg kan ikke lade være og her er nogen indtryk fra Brabrand Sø.

 

 

       

 

 

Med brulluppet i frisk erindring, starter jeg så småt med at læse op til eksamen 25. november i Idrætsfysioterapi. Inden da skal jeg have det sidste modul 10. og 11. november i undersøgelse og behandling af hoften i København. Der er en del læsestof der skal læses og ja, det kan være lidt svært at komme i gang!

 

Det går rigtig godt på arbejdet og der er i denne måned slået en fast stilling op i min gruppe, hvilken jeg har tænkt mig at søge. Lige inden brylluppet fil jeg forlænget mit vikariat til d. 31/3-2007, hvilket jo giver mere ro, men en fast stilling er da mere tiltalende og er fra 1/1-2007.

 

der er søndag og jeg skal ud at spille volley-kamp for Skovbakkens Jyllandsserie hold. Jeg og et par kammerater begyndte på træning engang i september og det er virkelig hyggeligt at komme igang igen.

 

Morgenstemning, Brabrand Sø

Eftermiddag, Brabrand Sø

Efterårsbudbringere

Nedlagt jernbane-spor

 

 

Gør verden til et bedre sted ...- start dagen med et smil!