Nyhedsbrev

December 2008

Kontakt ¦ Links

         
   

   
   

 

Nyheder i December

 

17.12.08. Så er vi i gang med årets sidste månede, december som rimer på KÆMPER, som er hvad jeg gør for at komme i det helt rigtige gear, der kan sætte fut i julehumøret.

 

Vi skal holde jul her på Solbakkevej 78, sammen med Mormor, Farmor og Arne samt faster Sofie. Det bliver rigtig hyggeligt, meeeeen vi magler stadig en del gaver og mest af alt at få handlet ind til den STORE aften - men...- "Vi når det nok..."

 

Arbejdet går rigtig godt og vi er jo blevet eb del af en fodboldklub og hedder nu FCM Håndbold. Det ændre ikke meget i min hverdag andet end der er "ulve"hoveder over alt!

 

Frida lærer nye ting hver dag og går nu rundt over det hele. Det er en fornøjelse at følge med i hendes udvikling helt tæt på - og fra tid til anden tænker jeg stolt "...- og hun er min datter!"

 

Herunder er Årets juletanker fra Thulehunden....

 

 

2008 – i med- og modgang

 

For godt ét år siden bliv jeg far for første gang.

For 5 år siden løb jeg mit første maraton.

For 10 år siden startede jeg på fysioterapeut udd. og for hele 15 år siden trak jeg i dronningens klæder i den Kongelige danske Livgarde.

 

Hvordan mon det ser ud om 1 år – 5 -10 og ja om endda 15 år?

Det kan jeg kun gisne om, selvom der allerede er forestillinger eller drømme om hvordan det kan se ud i det nye år, og ja, selv de næste 5-10 år.

Hvis jeg ikke havde nogen fortid havde jeg heller ikke nogen historie, ikke noget ophav at falde tilbage på. Det er interessant, og lærerigt, at dykke ned i fortiden. Sidde her og lade sig fører ned af ”Memory lane”. Mærke følelser og dufte fra steder jeg har været, og kigge på billeder fra øjeblikke med masser af smil og glæde.

 

Hvornår har du sidst set i bakspejlet og ladet tiden stå stille – eller ”gå baglæns”?

 

Tænk engang hvor mange erfaringer vi har gjort os gennem tiden og hvordan oplevelser har formet os frem til i dag. Det sker fra dag til dag og bliver vores historie. I morgen har i dag gjort os lidt klogere på livet.

Jeg lærte i dag, at en god ting er at lade sig forkæle med et lille hvil, end at tonse rundt efter 117 ting. Det gjorde faktisk, at jeg havde mere overskud til familien – ja, tilbragte mere tid med dem – og så fik jeg endda også ordnet vasketøjet.

Livet er smukt, men også skrøbeligt, hvis ikke vi giver os selv tid til at leve det – med fortiden, i nuet, og i fremtiden.

 

Et 2008 har for os været et år med familien i med- og modgang.

I årets start måtte vi sige farvel til Gert, Mettes far som til det sidste kæmpede mod kræften. Det var en svær tid, hvor vi stod sammen som familie og holdt fast i det positive.

Halvvejs fik Mette og Jeg nye jobs og Frida startede i vuggestue. Det er gået godt og Frida stortrives sammen de andre børn. Hver dag erfare hun noget nyt og næste dag er det omsat til handling – det sidste nye er at kunne drikke af et glas uden hjælp, som oftest er en succes! Frida har udviklet sig fra en lille skrigende baby, der kun spiste, sked og sov, til en omvandrende humørbombe, der kræver sin ret og charmer sig til det meste.

Her sidst på året kom der så endnu én lille baby på stamtræet. Mettes søster, Ida fik en lille pige i november som har fået navnet Marie Sofie.

I starten af året fik vi også endeligt vores badeværelse lavet færdigt og hvilken fornøjelse.

2008 har ellers ikke budt på meget ombygning her på adressen, men så kan der omtales et andet og noget større projekt i Vejlby Klit. Efter mange års venten, tager tegninger form til et 500 m2 stort hus. Her er fortiden taget med ind i nutiden og tænkt ind i fremtiden.

Det er kun et udsnit af mine oplevelser i året 2008 og de tanker der fylder mit sind i denne skrivende stund.

 

Ønsket om en rigtig samt et Godt Nytår

Fra Thulehunden & familie

 

   
   

   

  

   

Up-date

Frida Abildtrup

Ombygning 2007-08

Badeværelset -

før, under og efter

Fotoalbum

 

 

 

 

Gør verden til et bedre sted ...- start dagen med et smil!