Glædelig

Jul

Kontakt ¦ Links

         
   

   
   

 

2009 – året der snart er gået - og sikke vidunderlige oplevelser vi har fået!

 

Der er liv og glade dage her i hjemmet på Solbakkevej 78 – i hvert fald når vi alle er hjemme!

Der har, for mit vedkommen, været en del rejser i årets første måneder – Markedonien, Kroatien, Schweiz og her i oktober var jeg et smut i Kosovo. Rejserne er selvfølgelig med Håndboldpigerne fra FC Midtjylland.

At rejse til en destination, som endnu ikke er pin-pointed er skønt og et afbræk i dagligdagen.

Bagsiden ved al den rejseaktivitet er afsavnet ved at være væk fra Mette og Frida, mine to dejlige piger, som må klare sig uden far og ikke mindst Mette, som skal lave alle dagligdags sysler alene!

Det har været særlig slemt i dette efterår, da jeg 1. oktober overgik til dobbelt-jobing, efter en ufrivillig nedgang i timerne i Ikast. Nu arbejder jeg 37 timer + 15 timer i Ikast (håndbold). I skrivende stund er jeg opsagt i Healthcare Danmark pr. 1/3-2010 – lidt surt L...- meeen måske er der arbejde i sigte i det nye år!

Når døgnets 24 timer primært bruges på arbejde og under dynen, er der kun få timer tilbage med familien.

Frida vokser fra uge til uge…- ja, det gør Mette nu også….- det går bare så stærkt. Pludselig kan Frida give udtryk for behov og hvad hun ønsker; ”Se, far” – ”finde sangerbogen, far” og når jeg spørger hvad vi skal synge, siger hun; ”Pjerrot og månemanden” og kigger op med et lysende smil.

Det er ægte hjertens glæde og er så dybt følt som kun en forældre kan føle det.

Når jeg putter hende og siger; ”Sov godt, fars prinsesse” svare hun; ”ikke far prinsesser” og korrigerer ”Frida prinsesser – far konger”. Det er da fantastisk.

Ja, der er noget hele tiden og om ikke så længe skal Frida være storesøster og vi forældre for 2. gang.  Efter sigende er det en ”Rasmus” der gemmer sig inde i Mettes TYKKE mave – og så bliver der sikkert endnu mere liv i huset.

Apropro huset, er der ikke sket noget indendørs i løbet af året, men derimod udendørs. Fortrappen har fået et løft og carporten har fået ny træfacade ind mod haven – der er blevet sat lidt mere hæk og påbegyndt et ”projekt-legehus” med rutchebane i det gamle æbletræ.

Årets højdepunkt må være sommerferien, hvor vi sammen med mormor og moster Ida + familie, var på køreselv-ferie til Lidoen, Italien. 14 dage i et mobil-home på en campingplads med plads til 20.000 campister! Frida elskede vandet, at bygge sandslotte og lege med naboungerne. Der er langt til Italien, men med en DVD ombord var det overraskende hvor nemt det egentlig gik – selvom vi på forsædet fik ”Kaj og Andrea” på hjernen!

 

 2010…- og hva’ så?

Vi bliver snart 4 i familien og Mette regner med at holde barsel til sidst i oktober. Jeg får et nyt job med fremtid og noget mere struktureret hverdag end det seneste 1½ år…- og…- og hvis det hele nu går som det skal, så får vi sat kælderen i stand og kan om et års tid tænde op i brændeovnen i vores nye tilbygning J.

 

 Ønsket om en Rigtig Glædelig ”hvid” Jul samt et Godt nytår

Fra Thulehunden & familie

 

 

 

   
   

   

  

   

Året i billeder

 

 

 

Gør verden til et bedre sted ...- start dagen med et smil!