Nyhedsbrev

December 2007

Kontakt ¦ Links

         
   

   
   

 

2007 – ombygning og bleskift…

 

Knapt var året begyndt før en solid muremestervilla i 3 plan blev købt i Silkeborg - årgang 1948. Dette år holdt danskerne også op med at skrive navneord med stort, Færøerne fik hjemmestyre, Bille August og svigerfar, Gert så dagens lys, Mahatma Ghandi myrtes og bekendtgørelsen om forbud mod tobaksrygning i danske biografteatre mv. træder i kraft 1. juni. (- er selv stoppet samme dato 2007)

 

Februar gik med ombygning i stueetagen. Det blev til mange hyggelige middage på Vestre Allé 8 og endnu flere ”overarbejdstimer” til sent ud på aftenen, hvorefter det gik retur til Brabrand. En af disse aftner var nu noget helt særligt. Mette kom med beskeden om, at vi skulle være forældre til oktober – nu skulle vi være Far, Mor og Barn – en familie i vores eget hus!

 

I tider, med brug for ekstra hænder, bliver det tydeligt, hvor meget familie og venner gerne vil hjælpe til her på Solbakkevej…- tak, det var sødt er jer!

Ingen ombygning uden håndværkere og ja, om håndværkere kan der siges en del, men i fare for at komme i klemme, parkerer jeg den her!

 

Juli forsvandt i regn. Så gjorde August – det blev aldrig rigtig sommer, til trods fik vi lavet en hel del ved det udvendige udtryk af huset. Nye vinduer og døre, ny belægning på terrasser og stier samt ”oprydning” i bede og den øvrige ”vilde” bevoksning.

September viste sig fra den venlig side hvad angår vejret, og der blev pustet ud efter de planlagte projekter, som næsten alle blev nået, dog er beslutningen faldet på at få badeværelset lavet af professionelle…- flere håndværkere!

 

18. oktober 2007 kl. 03.23 blev jeg far til en lille pige, som har fået navnet Frida. Mette klarede fødslen for sejt. Selv havde jeg æren af at ”gribe” Frida, da hun kom ud i 6. presseve, hvorefter at holde hende da hun tog den første lungefulde luft efterfulgt af det 1. skrig…- jah…-  den følelse, som lige nu er i mellemgulvet, kender alle der er blevet forældre, og til dem der ikke er det allerede – bliv det!

 

Nu er der en verden til forskel fra den der var før Frida. Jeg kunne skrive fra nu af til nytår om alle de ting hun kan, om alle de dejlige stunder sammen med hende, om alle de gange hun har smilet og alle de gange hun allerede har løftet hovedet ved egen kraft – ja, så det blev alligevel til et par linjer om min prinsesse.

 

Endnu et år med nye erhvervelser og helt nye erfaringer. Personligt har der været en del afslutninger på forgangne livsfaser – nye faser med begyndelser er kommet til. Fasen lige nu er og bliver en udfordring, og glædesfyldt, resten af livet.  

 

Ønsket om en rigtig samt et Godt Nytår

Fra Thulehunden & familie

 

   
   

   

  

   

Kvik-klik's

Frida Abildtrup

 

Up-date

Fotoalbum

Sverige 2007

Tenerife 2007

 

 

 

 

Gør verden til et bedre sted ...- start dagen med et smil!